Personal- en duo training

Ik richt mij vooral op personal training en duo training (trainen met z'n tweeën). Hierbij kun je namelijk veel persoonlijke aandacht en een gepersonaliseerde training geven. Je voorkomt de kans op blessures en je kunt sneller resultaat boeken. 

Personal training

1 op 1 training. Met personal training krijg je de individuele aandacht die je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Samen bespreken we wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Door persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte training is het mogelijk om binnen korte tijd veel resultaat te behalen.‚Äč 

Duo training

Train je liever met z'n tweeën? Dat kan ook.  Je kunt elkaar motiveren en je hebt een stok achter de deur om toch te gaan sporten. Bovendien krijg je een mooie korting op het totaalbedrag als je met z'n tweeën traint.

Voordelen personal- en duo training op een rijtje:

  • Veel persoonlijke aandacht en hierdoor minder kans op blessures
  • Gepersonaliseerd trainingsschema
  • Flexibel qua trainingstijden
  • Er wordt volledig rekening gehouden met jouw wensen
  • Hulp bij de juiste lichaamshouding
  • Geen afleiding
  • Trainen in privésfeer

Effectieve methode voor afvallen

Ik ben gespecialiseerd in effectieve methodes  voor afvallen. Je krijgt een volledig op maat gemaakte training  inclusief een voedingsschema die past bij jouw wensen en doelstelling. Ik houd hierbij ook rekening met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld diabetes, hypertensie, of bepaalde blessures. Oftewel mensen die af willen  vallen maar niet alle soorten trainingen kunnen volgen. Voor deze  mensen ontwikkel ik een specifiek, gepersonaliseerd programma die past bij die persoon. Dus voor iemand die niet zomaar naar de sportschool kan en extra begeleiding nodig heeft. 'Elk lichaam is een universum'.

Trainen voor een specifieke sport

Wil je sterker, sneller of fitter worden om een bepaalde sport beter te kunnen uitoefenen? Om te trainen voor een specifieke sport, is het belangrijk om oefeningen te kiezen die gerelateerd zijn aan de bewegingen en vaardigheden die in die sport nodig zijn. Ik kan je hierbij helpen.