Klantervaringen

 

“Plezier in het sporten, ja dat kan!”

“Mijn algehele conditie, spierkracht, coördinatie en evenwicht zijn sindsdien aanmerkelijk verbeterd.”

​“Je ziet dat sporten echt zijn passie is en door zijn humor en sportkennis is het een stuk makkelijker vol te houden wanneer het trainen zwaar wordt.”

​“Ongeveer 3 maanden geleden begonnen met trainen bij Osfit, nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden! De combinatie van kracht, HIT en coördinatie verbeteren levert me meer balans en (core)strength op.” 


​Dit is slechts een kleine greep uit de ervaringen van sporters bij OsFit. Hieronder lees je er meer over. 

Eva Bouma

“Nadat ik voor mijn herstel van pfeiffer en een whiplash krachttraining heb gevolgd bij mijn fysiotherapeut ben ik enthousiast geworden en merk ik dat dit zo'n goede aanvulling is op de hardlooptrainingen die ik eerder deed! Met de praktische tips die ik hier had gekregen ben ik naar de sportschool gegaan. Heerlijke afwisseling! Nu de sportscholen gesloten zijn, wilde ik op een andere manier verder met krachttraining en kwam ik terecht bij Osfit. Een personal trainer die zorgt voor plezier in het sporten, ja dat kan! ;)
We begonnen online door de coronaperiode, maar kunnen nu gelukkig heerlijk buiten sporten met elkaar! Oscar zijn enthousiasme zorgt er voor dat het nooit vervelend is om te sporten en zijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik snel vooruitgang merk!”

Mieke

“Sinds juli 2020 train ik als senior twee keer per week bij Osfit. Tot 1 november in de buitenlucht, daarna gedurende de wintermaanden binnen. Mijn algehele conditie, spierkracht, coördinatie en evenwicht zijn sindsdien aanmerkelijk verbeterd. Met plezier zie ik elke keer weer uit naar de personal training met veel gevarieerde oefeningen. Oscar stimuleert, is enthousiast, geeft goed les, gaat niet over de grens van mijn kunnen, controleert regelmatig bloeddruk en zuurstofgehalte en wat vooral ook belangrijk is, hij heeft humor. Ik voel me er heel goed bij en hoop hiermee nog heel lang door te gaan.”

Gea

“Sinds de coronacrisis begonnen met personal training bij Osfit en het bevalt nog steeds heel erg goed! Oscar geeft persoonlijke begeleiding op maat en aanwijzingen bij de oefeningen: kwaliteit over kwantiteit. Bovendien houdt hij goed in de gaten wanneer het te zwaar voor je wordt, gebaseerd op je persoonlijke situatie, en controleert hij aan het begin van elke training hoe het met je gaat en eventuele blessures. Je ziet dat sporten echt zijn passie is en door zijn humor en sportkennis is het een stuk makkelijker vol te houden wanneer het trainen zwaar wordt. Aanrader dit!”

Ayla Elsing

Ongeveer 3 maanden geleden begonnen met trainen bij Osfit, nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou vinden! Door de goede begeleiding leerde ik om fitness goed en blessure vrij uit te voeren. De combinatie van kracht, HIT en coördinatie verbeteren levert me meer balans en (core)strength op. En ook heel belangrijk; we lachen veel en elke training is super leuk en gezellig! Ik heb er elke week weer zin in om aan de slag te gaan.