Over OsFit

Ik ben Oscar Molina, oorspronkelijk uit Colombia, nu woonachtig in Wildervank. Van jongs af aan houd ik erg van sporten en dan vooral van fitness. Ik ben gediplomeerd fitnessinstructeur (Aalo) en functional trainer (ESHI European Sports Health Institute). Na het behalen van mijn diploma's ben ik gestart met OsFit en het geven van trainingen. Naast de kennis en theorie van mijn opleidingen, ben ik ervaringsdeskundige in de fitnessbranche omdat mijn interesse hier al ligt sinds ik 15 jaar oud was. Ik wil anderen graag motiveren en helpen door ze de juiste manier van trainen te leren. ​

In 2004 heb ik door mijn toenmalige baan een hernia opgelopen en ben hieraan geopereerd. Na de operatie werd mij verteld dat ik in de toekomst heel voorzichtig moest zijn met sporten. Ik heb een poosje rustig aan gedaan, maar ben hierna weer begonnen met mijn training op te bouwen. Ik geloof juist dat in beweging blijven beter is en ben intussen volledig hersteld. Bewegen is leven.

Wat voor soort training bied ik aan?​

Ik bied een training aan die niet alleen gebaseerd is op het ontwikkelen van spieren, maar je leert ook hoe je ze moet gebruiken. Daarnaast werk je aan je balans en je conditie. Je zult je fitter, sterker, zelfverzekerder en daardoor blijer gaan voelen.​​ ​Met mijn hulp, jouw motivatie en doorzettingsvermogen werk je aan je gezondheid en merk je snel positieve veranderingen op!

Waarom bij mij trainen?

Ik bied een effectief trainingssysteem aan met leuke, simpele oefeningen die iedereen kan uitvoeren. Daarnaast vind ik een goede en fijne sfeer hierbij erg belangrijk. Mijn doel is dat iedereen ontspannen en met veel plezier bij mij traint. 


“Oscar stimuleert, is enthousiast, geeft goed les, gaat niet over de grens van mijn kunnen, controleert regelmatig bloeddruk en zuurstofgehalte en wat vooral ook belangrijk is, hij heeft humor".

— Mieke

Meer informatie

Lijkt het je leuk om bij mij te trainen en wil je meer informatie?​ Neem gerust contact met mij op en wie weet kunnen wij samen jouw doelstelling bereiken!